Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

LUONNOLLINEN JA TERVEELLINEN ENERGIAJUOMA NATURAL FLOW

 

NYT UUTUUS FLOW - TYRNI

SAATAVILLA VIELÄ LOKAKUUN AJAN, NIIN KAUAN KUIN VARASTOA RIITTÄÄ! 

 

Terveellinen energiajuoma? Kyllä! Ja kotimainen. FLOW on luonnollisista raaka-aineista tehty kolmitehoinen energiajuoma. Se antaa energiaa, tehostaa rasvanpolttoa ja antaa suojaa soluille. Suomalainen yritys Arctic Nutrition lanseerasi PuolukkaFlown tammikuussa 2021. Flow on kehitelty yhteistyössä Oulun yliopiston fysiologian laitoksen tutkijoiden kanssa. Energiajuoma sisältää puolukkaa, nokkosta, guaranaa ja steviaa.

Vain luonnon omia raaka-aineita!

 

 

 OTA YHTEYTTÄ, JOS HALUAT MUKAAN FLOW-FIILIKSEEN <3  

TAI TILAA ALLA OLEVASTA LINKISTÄ.

 

  Rupesin PuolukkaFlown käyttäjäksi tammikuun lopulla. Huomasin heti ensimmäisellä hiihtolenkillä vaikutukset, jaksoin puristaa paljon paremmalla sykkeellä hiihdon loppuun asti. Flow antaa potkua myös muihin treeneihin. Viikon käytön jälkeen uskoin, että Flowsta on tullut positiivisia vaikutuksia arjen jaksamiseen. Otan 1-2 pss päivittäin. Flown käytön myötä iltapäivien päänsäryt, jotka selvästi johtuivat energiatason laskusta, ovat kaikonneet. Olen jaksanut liikkua enemmän. Paino tippui jo parin ensimmäisen kuukauden aikana 5 kg ja nyt olen saanut yhteensä lähes 9 kg pois vyötäröltä on lähtenyt -15 cm ilman muutoksia syömisissä. Nesteet kiertävät paremmin. Näiden myötä on mielialakin kohentunut roimasti! Flow on tullut jäädäkseen minun elämään <3 Voin suositella lämpimästi!

 

 

               Tilaa täältä (Marjukan linkki)    https://arcticnutrition.com/ref/HG729F 

  

               Tilaa täältä   (Annen linkki)         https://arcticnutrition.com/ref/ZZ737E

  

Paketillinen Flowta sisältää 7 annospussia. Yleisin annos on 1-2 pss/vrk. Yllä olevan linkin kautta voit tilata ovh-tarjouksen Flowsta, hinnat alla. Linkin kautta pystyy tilaamaan myös muita Arcticin tuotteita ovh-hinnalla mm. D-vitamiini Arctic Sun, ainutlaatuinen öljyvalmiste Arctic Oils ja Booster.

 

PuolukkaFlow ovh 21 e/pkt. OVH-tarjous 3 + 1 pkt yhteensä 63 e + postikulut 2,90 e.

TyrniFlow ovh 22,40 e per pkt. OVH-tarjous 3 + 1 pkt yhteensä 67,20 e + pk 2,90 e.

 

 

RAJOITETTU ERÄ! FLOW - TYRNI <3RAJOITETTU ERÄ! FLOW - TYRNI <3

MAHDOLLISUUS! Kiinnostaisko saada lisätuloa satanen tai viis tai pari tonnia? Se on sullekin mahdollista :-D Nyt olisi huippu hyvä hetki lähteä mukaan Arcticin matkaan edustajaksi.  Yritys kasvaa nopeasti! Yhdessä tekeminen ilon kautta on Arcticin vahvuus. Edustajaksi pääset kertamaksulla 99 e. Sillä saat kansainvälisen lisenssin ja huippukoulutusta. Voit määritellä täysin oman tahtisi, voit edetä jos haluat tai tehdä töitä sen verran kuin tämän hetkinen elämäntilanne antaa myöden. Flowta ei varsinaisesti tarvi myydä, riittää kun kerrot omia ja toisten kokemuksia  eteenpäin :-) Olisit lämpimästi tervetullut kivaan porukkaan mukaan! Minä olen saanut omat ja miehen Flowt kustannettua tällä työllä sekä aloitusmaksun takaisin jo alkuvaiheessa. Lisäksi bonuksia olen saanut jo kivasti, vaikka olen ollut mukana vasta tammikuun lopulta alkaen. Näiden bonusten ansiosta pystyin pitämään kesällä pidemmän loman. Tässä siis loistava tilaisuus saada lisätuloa riskittömästi!

  

  FLOW-sisarukset puolukka ja tyrni <3FLOW-sisarukset puolukka ja tyrni <3