Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

LUONNOLLINEN JA TERVEELLINEN ENERGIAJUOMA FLOW

 

 

FLOW on luonnollisista raaka-aineista tehty kolmitehoinen energiajuoma. Se antaa energiaa, tehostaa rasvanpolttoa ja antaa suojaa soluille. Suomalainen yritys Arctic Nutrition lanseerasi Flown tammikuussa 2021. Flow on kehitelty yhteistyössä Oulun yliopiston tutkijoiden kanssa. Energiajuoma sisältää puolukkaa, nokkosta, guaranaa ja steviaa.

Vain luonnon omia raaka-aineita!

 

OTA YHTEYTTÄ, JOS HALUAT MUKAAN FLOW-FIILIKSEEN <3

 

 

 

 

Rupesin Flown käyttäjäksi tammikuun lopulla. Huomasin heti ensimmäisellä hiihtolenkillä vaikutukset, jaksoin puristaa paljon paremmalla sykkeellä hiihdon loppuun asti. Viikon käytön jälkeen uskoin, että Flowsta on tullut positiivisia vaikutuksia arjen jaksamiseen. Otan 1-2 pss päivittäin. Flown käytön myötä iltapäivien päänsäryt, jotka selvästi johtuivat energiatason laskusta, ovat kaikonneet. Olen jaksanut liikkua enemmän. Paino tippui jo parin ensimmäisen kuukauden aikana 5 kg ja nyt olen saanut yhteensä reilu 8 kg pois vyötäröltä on lähtenyt -15 cm ilman muutoksia syömisissä. Nesteet kiertävät paremmin. Näiden myötä on mielialakin kohentunut roimasti! Flow on tullut jäädäkseen minun elämään <3 Voin suositella lämpimästi!

 

 

LÖYDÄT TÄÄLTÄ LISÄTIETOA   https://www.arcticnutrition.com/fi/flow

 

Normihinta Flowlla on 21 e per pkt, joka sisältää 7 pss. Yleisin annos 1-2 pss/pv. Alla olevan linkin kautta voit tilata OVH-tarjouksena 3+1 paketin hintaan 63 e + postikulut 2,90 e. Tämä tarjous vain suosittelulinkin kautta ja sitä on jatkettu suuren suosion vuoksi heinäkuun loppuun.

 

Tilaa täältä (Marjukan linkki)    https://arcticnutrition.com/ref/HG729F 

 

Tilaa täältä   (Annen linkki)         https://arcticnutrition.com/ref/ZZ737E

 

 

Linkin kautta pystyy tilaamaan myös muita Arcticin tuotteita mm. D-vitamiini Arctic Sun ja Booster.

 

Haen nyt tiimiini uusia edustajia! Nyt olisi tosi hyvä hetki lähteä mukaan Arcticin matkaan edustajaksi.  Yritys kasvaa nopeasti! Yhdessä tekeminen ilon kautta on Arcticin vahvuus. Edustajaksi pääset kertamaksulla 99 e. Sillä saat kansainvälisen lisenssin ja huippukoulutusta. Voit määritellä täysin oman tahtisi, voit edetä jos haluat tai tehdä töitä sen verran kuin tämän hetkinen elämäntilanne antaa myöden. Flowta ei varsinaisesti tarvi myydä, riittää kun kerrot omia kokemuksia tai toisten kokemuksia eteenpäin :-) Olisit lämpimästi tervetullut kivaan porukkaan mukaan! Minä olen saanut omat ja miehen Flowt kustannettua tällä työllä sekä aloitusmaksun takaisin jo alkuvaiheessa. Lisäksi bonuksia olen saanut jo kivasti, vaikka olen ollut mukana vasta tammikuun lopulta alkaen. Näiden bonusten ansiosta pystyn pitämään kesällä pidemmän loman. Tässä siis loistava tilaisuus saada lisätuloa riskittömästi!